Selamat Datang Ke Blog Rasmi Legion Warrior. We're Stronger Than Yesterday

.::Pengumuman::.

Terima kasih kepada semua ahli LegionWarrior yang telah menyertai Game Online ini. Tiada apa yang akan kekal dan akhirnya Legion ini terkubur selepas selepas mencapai tahap 9 di bawah pimpinan Lord_kuching.
Terima kasih kepada yang byk menyumbangkan khidmat kepada perkembangan Legion secara langsung atau tidak langsung. Player-player yang terpampang di blog ini akan dihargai selama-lamanya (selagi google/blogger tak bangkrap selagi tu la blog ni wujud kot)
Yang terakhir, Setinggi penghargaan kepada Lord_kuching, Lordraptor, k_RaEL,Dinko dan adiknya Musmandus(kalau tak silap eja la, nama dia dah takde dalam blog ni sebab retire awal game ni) kerana telah memberi sumbangan besar dalam perjalanan awal legion ni sebelum era lord_kuching.
Sekiranya aku main lagi game ni n start dari awal, harap jumpa player2 macam korang semua.
terima kasih kerana sumbangan anda dan menjadi professional Gamer!! Hail to Legion Warrior

orpheo
Founder of Legion Warrior

Tribute to Legion Warrior  


Post ini adalah post yang terakhir dalam blog ini. Ia bertujuan untuk memberi penghormatan kepada player-player yang telah terlibat dalam legion ini secara langsung atau tidak dalam game ni.

Sila tinggalkan komen anda dibawah ini sebagai tanda penghormatan anda.

AddThis Social Bookmark Button


Ralat Totem Server Tun Mahmud  

Sehingga Hari ini, masih terdapat ralat pada totem jin di server tun mahmud dan menyebabkan kesulitan kepada legion untuk menyumbang dan meningkatkan tahap totem.

Terdapat pelbagai cara untuk menyelesaikan masalah ini terlebih dahulu(termasuk download patch daripada official game eudemons online) sebelum pihak manager. Disini dikongsikan sedikit tip n trick untuk menyelesaikan masalah ini tanpa perlu mendownload sebarang patch dari eudemononline game.

buka my computer dan pergi ke directory folder jinonline biasanya pada partision c, program file (default directory)

folder Jin ------> folder ini -----> file SynTotemPillar

double click kat file dan ia akat dibuka dengan notepad. sila editkan perkataan asal seperti dalam gambar dibawah. Tukarkan nama asal jenis2 jin kepada JinPahlawan, JinMage dan JinIstimewa


Photobucket



kemudian save dan restart game

happy gamming!!

p/s: credit to momokchan dari legion ****** (terpaksa sensor sebab nama leg amat seram) di atas tutorial ini

AddThis Social Bookmark Button


Jumpa Kami di Ruangan Forum JinOnline

Kena Repeat PK ngan Ahli Legion Warrior, ada aduan pasal player legion? saja2 nak nak tanya? ada cadangan? sila isi borang ini.

Lokasi Boss

Wedding Of The Year

Wedding Of The Year

Cuba Teka Siapakan Gadis dan Siapakan Jejaka Tersebut

Design by Amanda @ Blogger Buster